airco

Verkoelend comfort het hele jaar door.
Een goed werkend airconditioningsysteem is essentieel, of je nu verkoeling zoekt in de zomer of je gewoon verlangt naar een aangename omgeving. Wij staan klaar om je te voorzien van de perfecte airco-oplossing.
Onze slimme airconditioningsystemen zijn uitgerust met een intelligente temperatuurregeling. Hierdoor ben je verzekerd dat het systeem optimaal functioneert tijdens gebruik én dat je altijd kan genieten van een aangename omgeving. Daarnaast is het slimme systeem programmeerbaar, zodat je altijd op de juiste momenten koelt. We adviseren je graag over een airconditioningsysteem dat perfect aansluit bij je behoeften en ruimte.

Onze merken

Daikin Logo

Denim Solar

Met meer dan 90 jaar internationale ervaring is Daikin expert in klimaatbeheersing. Daikin biedt een verscheidenheid aan single-split en multi-split aircosystemen en warmtepompen. Hun uitgebreide collectie airco’s en warmtepompen bieden u een totaaloplossing met een hoog comfort en een uiterst laag energieverbruik, voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat.

LONGi

Is een toonaangevend en internationaal bedrijf met meer dan 95 jaar ervaring en expertise op de teller. Ze bieden een breed gamma kwaliteitsvolle warmtepompen, airconditioning- en ventilatiesystemen aan.
Mitsubishi Electric zorgt voor een comfortabel klimaat, zowel binnen- als buitenshuis.
Bisol zonnepanelen

Bisol

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

Interesse in een
airco-installatie?
Get in touch.