thuisbatterij

Thuisbatterij als verlengstuk van zonnepanelen

Een thuisbatterij koppelen aan je zonnepanelen is vandaag een logische keuze. Binnen het systeem van de digitale meters kan je dankzij een thuisbatterij toch je eigen opgewekte energie optimaal benutten. We adviseren je steeds richting een model dat aansluit bij je piekverbruik. Zo kan je met je thuisbatterij de energieconsumptie spreiden in functie van het capaciteitstarief – ook zonder ingewikkelde apps of computers.

Van esthetisch mooi tot uiterst performant, we installeren het model dat je past. Bovendien kan je in de winter de batterij altijd opladen aan het goedkoopste nettarief. Wil je jouw woning helemaal klaar maken voor de toekomst? Dan kan je thuisbatterij deel worden van een smart grid dat je huishoudtoestellen aanstuurt op basis van de beschikbare hoeveelheid energie.

Onze merken

Duracell thuisbatterijen

Denim Solar

Dé koploper met een eigen applicatie die ervoor zorgt dat je steeds de goedkoopste energie hebt als de zon niet schijnt. Bovendien kun jij je overtollige energie verkopen tegen het duurste tarief. Duracell combineert een mooi design met slimme features én tien jaar garantie. Voor de service kun je steeds rekenen op een Belgisch aanspreekpunt.

Pylontech thuisbatterijen

LONGi

Ongeziene kwaliteit en service tegen de laagste prijs. De wand- en vloermodellen zijn modulair en vlot uitbreidbaar. Toch service, een aanpassing of een update nodig? Het servicepunt van onze Belgische partner GPC Europe behandelt het direct!

Bisol zonnepanelen

Bisol

Van rood tot geel, voor gekleurde zonnepanelen is Bisol onze partner in maatwerk.

Graag advies op maat voor de ideale thuisbatterij?