zonnepanelen

Zonnepanelen optimaal laten renderen

Zonnepanelen zijn er in tal van uitvoeringen. Wij kiezen bewust voor duurzame materialen met een lange levensduur én een optimaal rendement. Onze Full Black-panelen zijn niet alleen esthetisch, ze werken ook op diffuus licht. We maken een legplan op maat en plaatsen de zonnepanelen vakkundig vanaf nul, of als aanvulling op je bestaande installatie.

Met jouw wensen en levensstijl als basis denken we graag mee over een installatie op maat. Wil je de laadpaal laten voeden met je zonnepanelen? Of de gewonnen stroom opslaan in een thuisbatterij? De omvormer stuurt alle info door naar een applicatie. Zo ben je steeds op de hoogte en kan je ook smart grid toestellen automatisch aansturen. De slimme wasmachine aanzetten terwijl je zonnepanelen volop energie produceren? Absoluut!

Onze merken

Denim solar zonnepanelen

Denim Solar

Nederlandse fabrikant van glas/glaszonnepanelen met maar liefst dertig jaar garantie. De panelen zijn betrouwbaar, duurzaam en leveren de hoogste prestaties. Ook de service is top!

Longi Solar zonnepanelen

LONGi

De unieke HPBC-celstructuur stelt met z’n hoge efficiëntie een nieuwe norm voor PV-technologie. Die uitstekende prestaties combineert de marktleider met een esthetische uitstaling. LONGi is één van de betrouwbaarste fabrikanten in de Tier 1-klasse.

Bisol zonnepanelen

Bisol

Van rood tot geel, voor gekleurde zonnepanelen is Bisol onze partner in maatwerk.

Solar Edge zonnepanelen

SolarEdge

Als erkend installateur zijn we grote fan van deze omvormer. Het toestel geeft info over elk paneel afzonderlijk, jij volgt alles op in de applicatie. Zeker in combinatie met batterijen en laadpalen is dit een futureproofoplossing.

SMA solar

SMA

De stringomvormers blinken uit in degelijkheid. We zijn erkend installateur en kunnen steeds rekenen op het Benelux service center.

Solis Logo

Solis

Dit is de wereldleider in hybride omvormers. De toestellen zijn scherp geprijsd en worden in België verdeeld door onze betrouwbare partner GPC Europe.

Interesse in een doordachte installatie van kwalitatieve zonnepanelen?