warmtepomp

Duurzaam verwarmen

Een warmtepomp is onmisbaar voor wie op zoek is naar duurzame verwarmingsoplossingen. Een warmtepomp is een milieuvriendelijk alternatief voor de klassieke gas- en mazoutketels. Ze haalt warmte van lage temperatuur uit de natuur en geeft die warmte op een hogere temperatuur af in de woning. Een warmtepomp is in vele opzichten goed voor jou en je omgeving. Je geniet van een toekomstbestendig verwarmingssysteem en vermindert jouw CO2-uitstoot.
Je hebt veel verschillende soorten warmtepompen. Kies je voor een hybride of volledig elektrische? We denken graag samen met jou na over de beste oplossing voor jouw woning. Wist je trouwens dat wanneer je een warmtepomp aanschaft, je hiervoor subsidies kan ontvangen? Ook hierover informeren we jou graag.

Onze merken

Daikin Logo

Denim Solar

Met meer dan 90 jaar internationale ervaring is Daikin expert in klimaatbeheersing. Daikin biedt een verscheidenheid aan single-split en multi-split aircosystemen en warmtepompen. Hun uitgebreide collectie airco’s en warmtepompen bieden u een totaaloplossing met een hoog comfort en een uiterst laag energieverbruik, voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat.

LONGi

Is een toonaangevend en internationaal bedrijf met meer dan 95 jaar ervaring en expertise op de teller. Ze bieden een breed gamma kwaliteitsvolle warmtepompen, airconditioning- en ventilatiesystemen aan.
Mitsubishi Electric zorgt voor een comfortabel klimaat, zowel binnen- als buitenshuis.
Bisol zonnepanelen

Bisol

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

Klaar voor het huis van de toekomst? Klaar voor een warmtepomp?