premiecalculator

Renovatieplannen? Je wil vast weten welke premies je kan aanvragen…

Via de gebruiksvriendelijke simulator van Mijn VerbouwPremie kun je op een eenvoudige manier nagaan welke premies je kunt aanvragen en op welk premiebedrag je recht hebt. De simulator baseert zich op het gezamenlijk inkomen, de ouderdom van de woning, of je eigenaar-bewoner bent of niet en de diverse werken die je van plan bent om uit te voeren.

Een slimme laadpaal is voorzien van load balancing. Zo ben je zeker dat de elektriciteit niet uitvalt tijdens het laden en dat je straks gerust op weg kunt. Daarnaast is het slimme systeem stuurbaar zodat je zeker op de juiste – lees: voordeligste – momenten laadt.

Onze merken

Smappee laadpalen

Denim Solar

Deze kwalitatieve én Belgische laadpalen bieden een duurzame totaaloplossing voor zowel residentiële als commerciële omgevingen. Je bestuurt het slimme systeem via een applicatie en kunt het indien gewenst aan je thuisbatterij koppelen.

Duracell thuisbatterijen

LONGi

Je kunt de laadpaal afzonderlijk gebruiken of linken aan een thuisbatterij. Wat je ook verkiest, je bedient het duurzame systeem met een app voor een kwalitatieve laadbeurt.

Bisol zonnepanelen

Bisol

Van rood tot geel, voor gekleurde zonnepanelen is Bisol onze partner in maatwerk.

Wil je thuis een laadpaal laten installeren?