dakisolatie

Energie-efficiënt isoleren

Dakisolatie is de sleutel tot een energiezuinig thuis. Het is een duurzame oplossing om je woning te beschermen tegen extreme temperaturen, waardoor je het hele jaar door geniet van optimaal comfort. Met dakisolatie houd je de warmte binnen tijdens koude wintermaanden en blijft je huis koel in de zomer, zonder overmatig gebruik van energie.

Kies voor een groenere levensstijl en verminder je ecologische voetafdruk door te investeren in dakisolatie. Bespaar niet alleen op energiekosten, maar draag ook bij aan een gezondere planeet door de CO2-uitstoot te verminderen. Ontdek de diverse mogelijkheden in dakisolatie en laat ons samen met jou de ideale oplossing voor jouw woning vinden. Bovendien informeren we je graag over eventuele subsidies die beschikbaar zijn voor het isoleren van je dak. Maak vandaag nog de stap naar een duurzaam en energie-efficiënt huis.

Onze merken

Knauf logo

Denim Solar

Knauf biedt dakbedekkingsmaterialen voor een breed scala aan daktypes, waaronder platte daken, koude daken, warme daken, opgebouwde metalen daken en meer. Al hun oplossingen bieden hoge thermische prestaties, superieure akoestiek en uitstekende energie-efficiëntie, en zijn bovendien duurzaam en brandwerend, om je een comfortabele en veilige omgeving te bieden.  

LONGi

Utherm van Unilin Insulation biedt het meest uitgebreide assortiment isolatieoplossingen om hellende en platte daken, vloeren en muren optimaal te isoleren.

Bisol zonnepanelen

Bisol

Van rood tot geel, voor gekleurde zonnepanelen is Bisol onze partner in maatwerk.

Solar Edge zonnepanelen

SolarEdge

Als erkend installateur zijn we grote fan van deze omvormer. Het toestel geeft info over elk paneel afzonderlijk, jij volgt alles op in de applicatie. Zeker in combinatie met batterijen en laadpalen is dit een futureproofoplossing.

SMA solar

SMA

De stringomvormers blinken uit in degelijkheid. We zijn erkend installateur en kunnen steeds rekenen op het Benelux service center.

Solis Logo

Solis

Dit is de wereldleider in hybride omvormers. De toestellen zijn scherp geprijsd en worden in België verdeeld door onze betrouwbare partner GPC Europe.

Wil jij ook genieten van een energiezuinig huis met dakisolatie?
Get in touch.